Navorming

Datum Onderwerp Spreker Rubriek CP
02/02/2023 Transmurale communicatie tussen ziekenhuizen, huisartsen en thuisverpleegkundigen Dr. Lore De Raeve
(Director Primary Care)
2 2
Titel bijscholing: Transmurale communicatie tussen ziekenhuizen, huisartsen en thuisverpleegkundigen
Omschrijving: Eén van de verzuchtingen van Roel van Giel (Domus Medica, voor MKD op 10/11/2022), was om tot betere medische informatie-overdracht te komen tussen de verschillende ‘lijnen’ in de gezondheidszorg, met als ultieme droom om ooit met alle zorgverleners binnen 1 medisch dossier te kunnen werken...
We kunnen jullie bij deze de nagelnieuwe toepassing laten voorstellen waar dit mogelijk wordt: nexuzhealth.pro! Nexuzhealth staat daarbij voor het vroegere KWS, dat inmiddels over meer dan 40 zorginstellingen, waaronder bijna alle omliggende ziekenhuizen, wordt gebruikt. Daarnaast zal Dr De Raeve, binnen nexuzhealth verantwoordelijk voor de eerste lijn, het ook over de andere niveaus van informatie-overdracht hebben tussen de vandaag al operationele pakketten: eHealth communicatie en nexuzhealthconsult (online inzage in het ziekenhuisdossier van patiënten). Boeiende avond gegarandeerd!

Voor zij die wensen is er aansluitend mogelijkheid tot ‘hands-on’ uittesten van de nexuzhealthconsult-toepassing. Zij die al een login hebben, kunnen hun kennis verdiepen en zij die nog niet over een login beschikken kunnen heel eenvoudig vooraf een account aanvragen: Klik op https://nexuzhealth.com/nl/zorgverstrekker/ - groene knop ‘Vraag een account aan’. Let wel: dit dient om organisatorische redenen voor 28/1 te gebeuren.
Aanvangsuur: 2 Feb 2023 om 21:00
Locatie: Hof te Rhode
Rodestraat 7
3290 Schaffen (Diest)
Tel. 013 33 36 09
Website: http://www.hofterhode.be
Naam spreker: Dr. Lore De Raeve  (Director Primary Care)
Registratiecode: 23001691
Accreditering? Ja
Rubriek: Regionale seminaries (2)
Creditpoints: 2 creditpoints

Gelieve in te loggen op de website om u in te schrijven voor deze bijscholing.
Indien u nog niet geregistreerd bent op onze website kan u dit doen door hier te klikken.